Стани, седни, говори... Байдън се разкри, че ползва "пищови"

Указанията бяха заснети от фотографи
24 юни 2022 18:15, Александър Попов
47
Стани, седни, говори... Байдън се разкри, че ползва "пищови"
Кадър: Fox tv

Президентът на САЩ Джо Байдън неволно разкри, че използва бележки с инструкции за поведение, изготвени от неговите сътрудници в Белия дом. Те бяха заснети от фотографи повреме на среща с ръководители на енергийната промишленост и индустрията на вятърната енергия в четвъртък.

Озаглавен "Последователност на събитието за вятърната енергия", "пищовът" инструктира президента да „влезе в стаята на Рузвелт и да каже "здравейте" на участниците“, последвано от „Вие заемате мястото си”, „Пресата пристига“, и „Вие давате кратки коментари (2 минути)“.

Указанията завършват с "Вие благодарите на участниците" и "Вие си тръгвате".

По-рано през март президентът Байдън беше забелязан да носи подобен "пищов", съдържащ основни точки свързани с коментарите му за руския президент Владимир Путин.

Той също така беше забелязан да държи спомагателни бележки и по време на първата си пресконференция като президент миналата година, която включваше снимки на журналисти, с които трябва да говори.

Само преди няколко дни пък Байдън падна от колело, докато караше велосипеда си близо до дома си на плажа в щата Делауеър, но остана невредим.

Републиканците често поставят под съмнение годността на Байдън да изпълнява задълженията си.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


47
Още по темата: Джо Байдън
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
41
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
44, Той, най-лошото е че никой не го е избирал, а го назначиха там. Точно доя дийп стейт с/у който Тръмп се бореше със зъби и нокти. Иначе кеннефа в Белия Дом е дементирала кукла на конци. Много им е удобен защото няма идея нито какво прави, нито къде се намира, нито кой е около него, та е много лесен за манипуации и управление.
40
1
 
7
 
! Отговори
Той преди 1 година
Нормално за неговата възраст скоро време ще признае че ползва и памперси, той не знае къде се намира те го избраха за президент. Ще докара света до трета световна воина. Защо никой не търси сметка на Америка за войните които води в Корея, Виетнам, Сърбия, Ирак, Авганистан Африка те избиха милиони хора
39
1
 
16
 
! Отговори
Моше преди 1 година
Стареца е само бушон. Той не може да управлява собствените си физиологични нужди а някои тук си мислят че управлява САЩ . Това му е най-хубавото на демокрацията . Можеш да издигнеш дори мумия за президент и от негово име да прокараш каквото си искаш маллоумни закони. Никой няма да те спре. Като и намалее рейтинга на мумията ... сменяш я с някоя друга кукла на конци... И си продължаваш с инструкциите . Седни... Стани... Кратък коментар /2мин /... Засмей се ... Ръкопляскай... Кимни одобрително...
38
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
А спомняте ли си , че пускаше гълъбчета отзад пред една дама от кралското семейство и тя се скъса от смях ? Такова конфузно положение е срамно и позорно за държавен глава , при тях това нормално за официални срещи ли е ?И такъв човек ли трябва да е представителното лице на великите миротворци , създали хаос в редица държави , а сега и тук да им сърбаме попарата ,която надробиха на украинците ?
37
0
 
22
 
! Отговори
Ама каква изненада преди 1 година
само. Всички си мислехме че Байдън не е мъпет и сам си измисля речите. Американците са толко приспани обаче, че щом и това позволяват, жално ми е да си помисля какво още могат да понесат.
36
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ако не са му написали да ходи до тоалетната - ходи с памперси за възрастни, това е най-строго пазената тайна на САЩ :)
35
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Това беше ясно още преди две години, когато това жалко и нещастно старче обърка името на ЖИВИЯ си внук с името на ПОЧИНАЛИЯ си син. Това старче не знае кой от семейството му е жив и кой е умрял, не разбира къде да седне, без някой да му подсказва, а управлява САЩ - вервате ли???
34
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Марионетка. Преведено на български кукла на конци.
33
0
 
19
 
! Отговори
ролева игра преди 1 година
Този играе THE PRESIDENT. Интересно ми е, Зеленски има ли такива също?
32
1
 
21
 
! Отговори
Питам се :) преди 1 година
Ако не са му написали да ходи до тоалетната - ко шъ стане? :):):)
31
0
 
13
 
! Отговори
ХАХА! преди 1 година
Байдън е БОТ!
30
26
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Байдън е най-подготвения за президент. Два мандата вицепрезидент, сенатор от 70-те години. Той е като самолет на автопилот. Тръмп беше неподготвен и смешен бизнес тарикат.
29
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
"Републиканците често поставят под съмнение годността на Байдън да изпълнява задълженията си", но не и Демократите, за които никакво съмнение няма, те са си наясно, че Байдън е напълно негоден. Проблемът е, как да го разкарат без абсолютно непопулярната радикална откачалка Харис да дойде на власт и да им съсипе имиджа тотално.
28
0
 
19
 
! Отговори
САЩ Приключи преди 1 година
там и Демокрация вече Няма, защото Населението е Толкова Отслабено, че Малкото които посмяха да Протестират - в момента са в Затвора!
27
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
На Кирчо му пращат същите инструкции, но по-важно е да говорим за Русия и Путин, не за друго.
26
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Дайте му едно гумено пате и го одтавете да си играе в детския басейн!
25
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Голям зор му е когато трябва се ръкува с никого.
24
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА.....От къде може да си сигурен, че не го е правил вече то оставаше и това да снимат.
23
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тоя е с интелекта на 5 годишно и бърже се подмладява още! Скоро само ще гука напулен. Оставете го да си почива!
22
9
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Всички знаят, че всъщност в щатите управляват екипи зад хората на първа линия. При Рейгън беше същото но това не им пречеше да е един от най успешните им президенти. Не, че вярвам че Байдън ще е по същият начин но това само по себе си с бележките нищо не значи